4Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΣΙΝΕΜΑ ΦΙΛΩΝ»

Η Κρατική Ταινιοθήκη Μόσχας γιορτάζει τα 80κοστά γενέθλιά της, και προσκαλεί τους Έλληνες και Ρώσους σινεφίλ στο 4ο Φεστιβάλ «Σινεμά Φίλων», που θα διεξαχθεί στην Αθήνα 7-9 Οκτωβρίου 2017.


Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη.

Η έναρξη του Φεστιβάλ θα λάβει χώρα την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 19.00, στο κινηματοθέατρο «Κώστας Γαβράς» (Περιστέρι, Βασιλικών 6. Τηλ. 210 50 26 554). Το Φεστιβάλ θα ανοίξει η διακεκριμένη Ρωσίδα δημιουργός κινουμένων σχεδίων με κούκλες, Μαρίνα Κουρτσέφσκαγια, με παιδικό πρόγραμμα και master class πάνω στην εργασία με τις κούκλες.

 

Στις 8 Οκτωβρίου σας περιμένουμε στις 12.00 στον κινηματογράφο «Αλκυονίς» (πλησίον σταθμού Βικτωρίας, Ιουλιανού 42-46. Τηλ. 210 82 20 008), με παιδικό πρόγραμμα κινουμένων σχεδίων, ταινίες αφιερωμένες στην Οκτωβριανή Επανάσταση και δημιουργικές συναντήσεις με την δημιουργό κινουμένων σχεδίων Μαρίνα Κουρτσέφσκαγια, την ηθοποιό Μαρίνα Κουντελίνσκαγια και τον σατυρικό ποιητή και στιχουργό Βαντίμ Ζουκ.

Το Φεστιβάλ θα κλείσει στην Αθήνα στις 9 Οκτωβρίου, στις 18.00, στον κινηματογράφο «Αλκυονίς», όπου θα προβληθεί η καινούρια συναισθηματική κωμωδία «Το Τέλι Και Το Τόλι». Η ταινία πραγματεύεται την φιλία μεταξύ των λαών, και είναι κατάλληλη για μικρούς και μεγάλους.

 

 

 

 

 

 

 

Письмо администратору портала

 

Посольство Российской Федерации в Греции

Генеральное консульство Российской Федерации в г. Салоники

 

РЦНК в Афинах

 

сектор русского языка

 

МОИ ПРАВА В ГРЕЦИИ. СБОРНИК СТАТЕЙ

МОИ ПРАВА В ГРЕЦИИ

 

Вторые Всемирные игры юных соотечественников

 

Юридическая консультация для соотечественников

 

 

 

Выпуск новостей на русском языке

Выпуск новостей на русском
языке в 20:05 ежедневно

 

СПЕЦПРОЕКТЫ


СПЕЦПРОЕКТЫ

 

Спасем Донбасс!

 

ПРОЕКТ ПАМЯТИ КОМПОЗИТОРА ВЛАДИМИРА МИГУЛИ

 

 

Гимн соотечественников

 

 

 

 

 

ksrs-greece в twitter

 

google +

Facebook