ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ КС НОВОМУ ПРЕМЬЕР-МИНИСТРУ ГРЕЦИИ

ksΑθήνα, 29 Ιανουαρίου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Κύριον Αλέξη ΤΣΙΠΡΑ

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Η Συντονιστική Επιτροπή των Ρώσων συμπατριωτών στην Ελλάδα σας συγχαίρει για την εκλογή σας στο αξίωμα του Πρωθυπουργού της Ελλάδος.

Εβρισκόμενοι σε μια κρίσιμη καμπή της ιστορίας της Ελλάδος αλλά και των ελληνορωσικών σχέσεων στα  πλαίσια του γεωπολιτικού γίγνεσθαι, εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στην νέα πολιτική δύναμη της Ελλάδος η οποία καλείται να φέρει ακόμα πιο κοντά  τον Ρωσικό και Ελληνικό  λαό ενισχύοντας τις βαθιές  ρίζες   φιλίας και στενής συνεργασίας.

Ενώνοντας   σωματεία,  οργανισμούς  και εξέχουσες προσωπικότητες  της ρωσόφωνης  κοινότητας της Ελλάδος η οποία απαριθμεί σχεδόν 800 000 πολίτες  που κατάγονται από την πρώην Σοβιετική Ένωση,   η Συντονιστική Επιτροπή των Ρώσων συμπατριωτών σας εκφράζει την υποστήριξη   και την αρωγή της στα θέματα ανάπτυξης μίας πολύπλευρης και αμοιβαία επωφελής συνεργασίας  μεταξύ Ελλάδος και Ρωσίας σε όλες τις κατευθύνσεις και σε όλους τους τομείς βάσει  αρχών  της αλληλοκατανόησης, της αμοιβαίας εμπιστοσύνης και του σεβασμού.

Θα  είμαστε στο πλευρό σας να στερεώσουμε μαζί τα θεμέλια της φιλίας μας  και να χαράξουμε τους νέους  ορίζοντες  της κοινής μας πορείας στην Ευρώπη αλλά και στον κόσμο,  βασιζόμενοι στις  ανθρωπιστικές  αξίες και ελευθερίες  τις οποίες μας δίδασκαν οι αρχαίοι Έλληνες και για τις οποίες αγωνίστηκαν  σκληρά οι προηγούμενες γενιές των λαών μας.

Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο σας και στηρίζουμε κάθε σας ενέργεια για το καλό των φίλων λαών  Ρωσίας και Ελλάδος!

Μετά τιμής,

 

Κοντράτοβα Ελένη

Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής των Ρώσων Συμπατριωτών στην Ελλάδα

Полезные ссылки

Письмо администратору портала

 

Посольство Российской Федерации в Греции

Генеральное консульство Российской Федерации в г. Салоники

 

РЦНК в Афинах

R.I.A.L.L. media GROUP

 

 

 

 

 

 

 

 

СПЕЦПРОЕКТЫ

 

 

Гимн соотечественников

 

ФОТОГАЛЕРЕЯ | ksrs-greece.gr

 

 

 

ksrs-greece в twitter

 

 

Facebook